Håll dig uppdaterad

 

 

Teater Buratino, vackrare än någonsin!

Publicerad: november 15, 2017

Vad händer på Buratino?

För snart 4 år sedan tog jag, Mattias Bergendahl över Buratino ihop med Patrik Lindqvist. Redan från start hade vi en ambition med denna unika lokal. En ambition som nästan ser likadan ut idag. Dock har nya, bättre och roligare idéer kommit fram längst vägen.

Idag kan vi säga tack! Tack till alla ni som ringer oss varje dag, mailar och hör av er för att boka vår teater och festlokal. Utan er, inget Buratino!

Idag hyrs teatern ut regelbundet. Måndag till fredag, lördag och söndag. Det är dans, teater, fester, bröllop, temakvällar föreläsningar, klubbträffar och mycket mycket mer.

Det är bara din fantasi för ditt event som sätter stopp för vad som är möjligt.

Så ofta vi hinner så försöker vi göra Buratino lite bättre, lite snyggare och mycket charmigare så att du som hyr skall få en speciell upplevelse du aldrig skall glömma. Ibland när jag kommer dit så kan jag bara sätta mig på en biostol i stora salen och blicka ut över lokalen och tänka ”detta har vi gjort, med våra egna händer och verktyg, fy fan vad det blev bra!”

Om vi vrider tillbaka klockan. Till december 2014. Månaden vi tog över. Minns ni hur det såg ut? Ni kommer att få se nedan blandade före och efterbilder. Ibland kan det komma lite äldre i en klump och ibland nya i en klump. Vissa utrymmen är inte offentliga längre och vissa utrymmen har vi skapat.

Men njut och se vad vi har gjort dom 3 åren vi har haft Teater Buratino!

Utsidan 2014

Utsidan 2017

Köket 2014

Köket 2017 (klart nu men bilden visar renoveringen)

Gradängen 2014

Gradängen 2017

Entré 2014

Entré 2017

Salen 2014

 

Salen 2017

Ingång till salen 2017

 

Det finns så himla mycket mer att se! Och är ni intresserade av fler gamla, nya och renoveringsbilder på teatern? Kolla i högupplöst där fotografen Anders Ripa lagt ut flera hundra bilder! Klicka bara på denna länken!: https://www.flickr.com/search/?sort=interestingness-desc&safe_search=1&text=buratinoteatern&view_all=1

Allt gott, teater direktör Bergendahl med kollegan Lindqvist!

Sök

Relaterade nyheter