Hyr Buratino

 

Hyra festlokal i Göteborg?

 

Buratino är en centralt belägen teater & festlokal i en fristående fastighet vid Munkebäckstorget. Vår vision för Buratino är att skapa en vacker, funktionell och attraktiv mötesplats som skulle passa de mindre grupperna utan att ge avkall på känsla, utrustning och klass. Med en renoverad originalscen från 50-talet och en nybyggd läktare med biostolar skapar vi oändliga möjligheter. Salen är smakfullt renoverad i äldre stil med medaljongtapeter i rött, grönt och guld.

Teatern går att mörklägga eller användas med ett stort ljusinsläpp genom fönster i alla väderstreck. Utöver de sittandes i gradängen kan man duka upp för 80-talet sittandes framför den stora scenen så man kan både ha gradängplatser samt bordsplatser. Självklart rymmer lokalen fler! till exempel att man utnyttjar scenen alternativt baren vid sin dukning. 

Buratino är utrustad med fullt ljud och ljus för både enklare event till avancerade musik eller teaterföreställningar. Vi kan dessutom erbjuda teknikhjälp till alla typer av arrangemang.

Buratino är lämplig för arrangemang med upp till 100 gäster men även mindre föreställningar med 20 till 30 gäster fungerar bra tack vare den flexibla lösningen i teatern. Vill man ha in mer gäster går det självklart att ordna då vi har extra sittplatser man kan ställa fram för att få några extra stolsrader.

Till teatersalen har vi även en entré med garderob och toaletter samt en bar med sittplatser. Fastigheten ligger i kanten av en större park och under sommaren är det även möjligt att förlägga verksamhet till denna.

Buratino kan bokas för enstaka pass, enstaka dagar eller på fasta tider. Kostnaden för detta beror på omfattning, vilken typ av arrangemang samt veckodag. Idag används lokalen aktivt av band som repar, teater, magiföreställningar, föreläsningar, lektioner, festlokal och release-partyn. Vi ser gärna mer repitioner som körer, musik, dans, teater och videoinspelningar.

För visning, vänligen kontakta oss!

Vi erbjuder Er som hyr 3 typer av paket. Självklart skräddarsyr vi så ni kan få möjlighet att hyra det så som ni vill ha det.

LADDA NER VÅR PDF-FIL MED INFORMATION KRING BOKNING OCH LÄS! DÄR STÅR ÄVEN SPECIFIKT OM VAD SOM INGÅR!

Klicka här för att läsa om betalning samt lokalfakta

Vem får hyra Buratino?

 

BURATINO SILVER

Ett perfekt paket för dig som vill ha föreläsning, samla ett par vänner för en middag eller kanske vill ha en produktpresentation. I silverpaketet ingår alla utrymmen i teatern. ni får tillgång till scenen, stora salen samt cafedelen med tillhörande kök och toaletter. Kaffekokare, 40 st glas och muggar. bord för upp till 80 personer och över 90 stolar.

PRIS PER DAG
3000:- Måndag – Torsdag
5100:- Fredag – Söndag

2500:- Fastpris för städ  
690:- Fastpris för porslin upp till 75 pers

Undantag för denna prismodell är: Nyår, Påskafton, Midsommar, Första maj och Julafton. Då är grundpriset 10.500:-

BURATINO GULD

Detta paketet innehar allt du kan tänka dig för att få ditt kalas / fest att bli något över det vanliga. utöver det som ingår i silverpaketet får du även tillgång till vår surfplatta där du kan helt fritt välja vilket typ av ljus du vill ha från vårt avancerade ljussystem. du kan få disco ljus, rökmaskin, middagsbelysning där väggarna skiftar i olika färger samt bidrar till mysfaktor gånger tusen! Du får även tillgång till två stycken trådlösa mikrofoner och vårt platsbyggda ljudsystem med tillhörande högtalare för att få den riktigt rätta känslan på ljudet.

PRIS PER DAG
5300:- Måndag – Torsdag
5800:- Fredag, Lördag & Söndagar

2500:- Fastpris för städ
690:- Fastpris för porslin upp till 75 pers

Undantag för denna prismodell är: Nyår, Påskafton, Midsommar, Första maj och Julafton. Då är grundpriset 10.500:-

BURATINO PREMIUM

Här har du allt du kan tänka dig. Slå ihop Guld och Silver så har du bara början. Skall du ha en spelning, en teater föreställning eller något annat som kräver en scen och publiken förväntar sig det bästa av det bästa? I Premium ingår en tekniker* för kvällens evenemang som ser till att allt flyter på. Dessa styr både ljud och ljus för Er, är behjälplig med riggning samt vet hur allt skall mickas upp med mera. Teknikern anpassar även så att ni får Era specifika färger och önskemål på olika typer av ljus så det kommer passa Er. Vi tillhandahåller även allt runt omkring scenen såsom mikrofoner, line-boxar, gitarrförstärkare, medhörning, kablage, ljus och mycket mer!

  • 8h ingår med tekniker, därefter 350:-/h.

PRIS PER DAG
5800:- lokal + 400:- uthyrning utrustning + 2500:- tekniker. Totalt 8700:- Fredag, Lördag & Söndagar

2500:- Fastpris för städ  
690:- Fastpris för porslin upp till 75 pers

Undantag för denna prismodell är: Nyår, Påskafton, Midsommar, Första maj och Julafton. Då är grundpriset 10.500:-